Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

rozumná, opodstatněná nařízení vadí jen hloupým. Máte něco proti tomuto výroku ?

0 0
možnosti
Foto

Tohle už je nejspíš jen důsledek, politici vyhlásili otevřený boj pirátům silnic, údajní piráti se občas bránili tím, že opravdu nejsou jako Bystrozraký a opravdu nemohli tu temnou figuru na temném pozadí vidět. A nemohli ani vidět opilce, který si v noci "ustlal" na silnici. Jenže kdyby politici začali omlouvat údajné piráty tím, že nevidí ani za roh a ani v noci, byli by sami proti sobě, protože by se taky mohlo zjistit, že řidiči nejsou piráti, ale jen obyčejní lidé. Tak jim nezbylo než se vydat jinou cestou a kriminalizovat úplně všechny účastníky provozu.

0 0
možnosti

Jaký z mého povídání plyne závěr? Bojím se, že tímto způsobem budeme mít zákonem za chvíli předepsáno úplně vše a tím vlastně ztratíme osobní svobodu. - Poslední odstavec.

..."""...

Tu pomalu ale jistě ztrácíme víc jak 100 let. Příklad:

Od roku 1979 pootáčíme hodinami dvakrát ročně vpřed a potom zase vzad. Prkotina? Jak pro koho, když 40 % populace má zdravotní problémy, děti, mládež, přestárlí a citliví lidé zvláště. A nikdo z vedení státu za posledních 25 let ani nenaznačil, že jde o nesmysl. Nikdo totiž neví, proč tak konáme, když úspory nejsou. Jediná strana, Strana zdravého rozumu má zrušení přešupačení času v programu.

Dovoltemně sdělit můj názor. Zdravého rozumu je nám třeba:

Stačíjen používat zdravý rozum. Jak nadčasově uvažoval pan PetrHannig, když v roce 2002 založil Stranu zdravého rozumu, která sestále voličům nabízí. Zvednou oni v letošním roce nabízenourukavici?

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1302x
Předsedkyně Expertní rady IQLANDIA o. p. s. v Liberci (víc na www.iqlandia.cz), matka, babička, liberecká občanka.

Seznam rubrik