Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rozhořčení nad levičáckým sociálním inženýrstvím je nám společné. Lišíme se jen v tom, že Vy jste liberál a já konzervativec. Souhlasím, že práce v neděli by se neměla principielně ani povolovat ani zakazovat. Ale ani Bůh, když tvořil svět, sedmý den nepracoval, ale odpočíval. Není třeba být věřícím, aby člověk vnímal, že je to princip bránící exploataci.

Ve zdravotnictví také lékaři slouží měsíčně 200-250 hodin díky zcela rozvrácené organizaci zdravotnictví. Díky tomu enormně roste chybovost. Zdravotní péče musí fungovat celých 24 hodin. Jistě. Ale aby zájmem o služby zdůvodňovalo úsilí o slušný životní standard, to je špatně, jak u prodavačů tak i u lékařů!

Nejvíce mne štve sociální inženýrství ODS a TOP 09!

0 0
možnosti
Foto

Mě štve každé sociální inženýrství, ale na druhou stranu jsem přesvědčen, že lidé jako vy si ho zasluhují.

0 0
možnosti
Foto

„Pokud vás netěší nebo neuspokojuje práce, kterou děláte, najděte si jinou. Pokud vám k ní chybí kvalifikace, doplňte si ji. Veďte své děti k tomu, aby se naučily něco pořádného, co jim v budoucnu dá možnost dobré a dobře placené práce. Neveďte je k tomu, aby se v dospělosti automaticky pověsily do sociální sítě nebo aby mohly pracovat pouze v nějaké obskurní „dobrodělné“ instituci, kterou ti ostatní musejí ze svých daní živit.“

Větší blbost jsem z pracovní oblasti už dlouho nečetl.

Kde ta dáma Vajnerová žije? V socialismu? Rv

0 7
možnosti

Dle vaší reakce lze snadno usoudit, že v socíku žijete vy :-)

1 0
možnosti
JP

Celkem mě dost popuzuje, když se k nějaké práci vyjadřuje ten, kdo o ní ví úplné prd, že pane Chaloupko. Prostě pokladní hrábne do kasy a jen tak z plezíru vysype nějaký výdavek a je vymalováno. Myslím, že po osmi hodinách za kasou by z vás byl (nechci napsat co) s mankem, a bez mzdy. Pane Flaško cizinci u nás nakupují(třeba i v neděli) velmi rádi, mají to levnější než doma.

2 1
možnosti
Foto

A myslíte že by pro nás bylo přínosem, když jim to nedělní nakupování zákazem nedělního prodeje znemožníme?

1 1
možnosti
SH

Palec i potlesk. Výstižné, stručné, jasné. K tomu netřeba nic dodávat. Hlavně ne pořád co ty vedle za hranicemi. Oni mají sice zavřeno, ale proto, že se jim to nevyplatí, protože v neděli dopoledne prostě chodí do kostela a ne po obchodech. Až to tak bude i u nás, třeba taky zavřeme, ale proboha, ať si to udělá každý tak, jak mu to vyhovuje na svou vlastní zodpovědnost!

4 1
možnosti
TK

Zdravotnici, policie, armada, zemedelci, velka cast zamestnancu v prumyslu a stavebnicrtvi, pracovnici ve vsech typech dopravy a jiste by se nasli dalsi. Vsichni pracuji i v nedeli a vetsinou i ve statni svatky a casto tez nonstop 24 hodin. Proc zrovna pokladni by nesmeli v nedeli pracovat ?

2 1
možnosti
JC

Vždy, když si někdo stěžuje, že jako pokladní v supermarketu má jen třeba 8 tisíc, si říkám: a co umíš jiného, za co by někdo zaplatil, kromě posunování zboží na pásu u pokladny? Dnes už ani počítat nemusí, to za pokladní dělá ta pokladna. Pokud vím, tak tento stát zřídil spoustu kvalifikačních kurzů a za mnohé to zaplatí (jak jinak daňoví poplatníci) pracovní úřady? Tak v čem je problém?

2 3
možnosti
VF

Jak to, že Němci a Rakušané žijí, když mají v neděli zavřené obchody?

2 2
možnosti
Foto

Taky když sem přijedou tak nám závidí. Kromě toho s velkou oblibou nakupují o víkendu v našem pohraničí. O kadeřnicích a zubařích ani nemluvě.

6 1
možnosti
Foto

Já myslím, že můžeme na víkend vypínat i elektrárny. Život při svíčkách utuží rodinné vztahy. Mohly by zavřít i nemocnice. O těžce nemocné se doma postarají příbuzní a když má někdo bolesti, tak to do pondělka vydrží. Myslím že ani benzínové pumpy by neměly mít otevřeno. Lidi mají přeci o víkendu sedět doma a odpočívat. Veřejná doprava vy také neměla fungovat. Aspoň lidi vytáhnou o víkendu kola a utuží své zdraví. A nakonec mohou o víkendu doma zůstat i policisté a policistky. Když bude každý trčet doma, tak nebude kriminalita.

5 1
možnosti
Foto

Vypnuté elektrárny jistě pomohou zvýšit i porodnost, tím vyřešíme důchody, prostě samé výhody. ;-)

5 0
možnosti
MP

měli by zavřít i hasiče, policajty a sanitky. Jak v Jeruzalémě o šábesu :-P

2 1
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1302x
Předsedkyně Expertní rady IQLANDIA o. p. s. v Liberci (víc na www.iqlandia.cz), matka, babička, liberecká občanka.

Seznam rubrik