Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

Já znám převážně opačné případy. Například: V době, kdy bylo jasné, že huť POLDI dostane Stehlík, který předložil naprosto nesmyslný privatizační projekt, napsala skupina uznávaných odborníků rozklad, v němž ukázala nesmyslnost a nerealizovatelnost přijatého privatizačního projektu pana Stehlíka. Byli za to tvrdě potrestáni včetně okamžitého výhazovu a Stehlík tu huť POLDI dostal. Jak to dopadlo je známo. Bohužel to není ojedinělý příklad.

0 0
možnosti
Foto

Otázkou zůstává, jestli by jakýkoliv jiný projekt byl úspěšný. POLDI měla odbyt pouze a jen v rámci RVHP, což bylo po revoluci poněkud neudržitelné.

0 0
možnosti
MZ

M10i32l84a74n 67Z26i25c60h

10. 5. 2016 3:03

sef na meste si da vydlazdit za mestske penize chodnik okolo sveho noveho bazenu ktery mu postavila za odmenu firma ze ji prihral vystavbu akvaparku za penize z eu,kdyz tohle vim,tak si to nechat pro sebe prece nebudu udavat,kdyz vim,ze muj dekan na universite dava diplomy za uplatu,tak si to necham pro sebe,preci nejsem udavac,tady se nemluvi otom,ze udam kolegu,ze protahnul fakturaci sportovni drezy pro sportovni tridu kam chodi jeho deti,nebo ze sefka utika 20minut driv z kanclu protoze ji zavira materska skolka,ale o zavaznych vecech

0 1
možnosti
Foto

A není tedy spíše problém v tom, že tihle lidé tu možnost vůbec mají než v tom, jestli je někdo udá nebo neudá? Proč má město platit akvapark? Proč jsou nutné dotace z EU, když je třeba peníze nejdříve vybrat od daňových poplatníků? Proč potřebujeme státní university? Jak je možné, že projde fakturace sportovních dresů? Neřešíte příčinu, řešíte následek a to nikdy nepřináší výsledky.

0 0
možnosti
Foto

Je to hrozné, taková podpora udavačství skutečně nemá obdoby. Už chybí jen uliční výbory, výbory lidové kontroly a pomocníci VB. :-/

6 3
možnosti
VS

Myslím, že jste ten whistleblowing nepochopila..

7 2
možnosti
Foto

Myslím, že ho pochopila vcelku dobře. Už nám k dokonalé společnosti chybějí jen Pavlíci Morozovové v rodinách a je znovu vymalováno.

4 3
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1302x
Předsedkyně Expertní rady IQLANDIA o. p. s. v Liberci (víc na www.iqlandia.cz), matka, babička, liberecká občanka.

Seznam rubrik