Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Svižně napsáno.

0 0
možnosti
RJ

Já bych věřil a vřele doporučil pana hraběte Františka Kinského, toho času starostu Kostelce nad Orlicí, kde se při veškeré úctě tamního obyvatelstva příkladně stará a hájí jak obecný, tak i zděděný rodový majetek. Zatím ještě nic nezvažuje, ale budu první, kdo ho v příštím roce jednoznačně doporučí pro kandidaturu na presidentskou funkci. I když bych ho raději viděl v čele obnoveného Království Českého.

3 2
možnosti
ZS

Tak se ho zeptejte, zda by o takový post vůbec usiloval. :-)

0 0
možnosti
Foto

K86a10r83e78l 15R87a94d88a

8. 6. 2016 18:48

Je to jednoduché. Pravdoláskaři už dokázali naštvat 3/4 lidí. Teď zoufale hledají někoho, kdo není moc okoukaný a mohl by jim zajistit setrvání u koryt. Takových zvažovatelu se ještě vynoří mraky. Počítám, že v příští volbě bude alespoň třista kandidátů. Docela se na tu frašku těším. A těch sebevražd, až zase vyhraje Zeman. A to bych také docela uvítal nějakou skutečnou osobnost. Jenže to co kavárníci předváděli s Trautenberkem, to jim voliči jen tak nezapomenou.

4 4
možnosti

Nevím, proč jsem pro příměry chodil tak daleko. Byl to Zeman, kdo nic nezvažoval, chtěl být prezidentem již v předminulé volbě, a těšil se, že se pomstí bývalým protivníkům i celému národu.

5 0
možnosti
JT

Asi zde nebudu v oblibě, ale u prezidenta očekávám v jeho c.v. neposkvrněný vzor morálky a ani jeden krok stranou. Pan Horáček chce být dnes v této pozici nasvícen, ale mi přece jen vadí, na čem konkrétně zbohatl. Nicméně, je to jen můj názor, rozhodne většina.

0 1
možnosti

I55v46o 39Ž46á28č81e72k

8. 6. 2016 14:13

Sázková kancelář je naprosto poctivý podnik.

3 1
možnosti
Foto

Zvažování kandidatury ani to, že to napřed řekli nahlas není žádná srabárna-je to projev zodpovědného chování.

Prezidentská kandidatura je i otázkou peněz na kampaň, podpory politiků, podpory lidí zajiš ́tujících volební kampaň...Kandidát musí mít 50 000 podpisů nebo podporu senátorů či poslanců.

Není zodpovědné vyhlásit kampaň dokud není zřéjmé kdo ji bude provádět (dobrovolníci, brigádníci, političtí partneři....) a kdo ji bude financovat.

Dokud veřejně kandidát neřekne, že uvažuje o kandidatuře nezjistí jakou má podporu a nemůže zodpovědně žádat o pomoc ani finanční ani personální.

Jít do toho po hlavě, vyhlásit kandidaturu utratit peníze sponzorů, zaangažovat dobrovolníky....bez šance na úspěch je možná odvážné, ale zároveň i značně nezodpovědné.

11 1
možnosti
Foto

PS. Uvážlivé a zodpovědné chování by měl být základem chování každého politika.

2 1
možnosti

Ten název blogu zavání zajetou rutinou. Každý to "napere" na první dobrou bez ohledu na následky, a pak to podle toho vypadá. Zvažování se dá chápat jako promýšlení všech souvislostí s kandidaturou. Není to tedy nic negativního.

Určitě lepší než současný "střelec", který než něco vypustí, moc nezvažuje.

7 1
možnosti
JB

A já bych byl moc rád, kdyby to zvažování nebylo odfláknuté a většina politických stran se dohodla na společném, slušném, normálním a hlavně VOLITELNÉM kandidátovi, který by Miloše konečně poslal tam kam patří - na chalupa na Vyšočině.

7 0
možnosti
RM

jj Taky bych tam rád viděl někoho slušného, kdo nebude rozvěšovat po hradě modrý vlajky, nebude rozdávat nejvyšší vyznamenání muslimům, nebude podporovat přijetí eura a nebude podporovat vykupování unesených od teroristů.

0 0
možnosti
TP

Michal Horáček v rozhovoru na Radiožurnálu upřesnil, že když zvažuje, tak to skutečně není jen vypouštění balónku, ale skutečné zvažování a vážné přemýšlení o kandidatuře. Pokud jde o mimoně (a teď nemám namysli jeho bydlení jinde) Švejnara, tak tam asi váš článek sedí. Na druhou stranu, ten asi nikoho zajímat nebude, ani kdyby už měl billboardy po celé republice :-)

7 0
možnosti
MH

Hodne lidi tu autorce ledacos vycita. Predevsim to, ze nepripousti moznost skutecneho zvazovani zminovanych panu.

Ja naopak mam pocit, ze pani Lydii presne rozumim. Otazkou totiz je - Proc nam zminovani potencialni uchazeci o prezidentske kreslo tuto informaci sdeluji? Proc si toto nevyresi v klidu a rozjimani a obecnemu lidu nesdeli az vysledek?

No ono je to jasne. Chteji vyzkouset jak lid obecny na jejich prohlaseni zareaguje. Pokud prijatelne, muze zacit s kampani. A pokud s nezajmem - nic se nedej, jen jsem zvazoval a rozhodl jsem se (ze zdravotni ci pracovnich duvodu) nekandidovat. Proste neztrati tvar.

A to je, domnivam se, ta srabarna, kterou v jejich prohlaseni autorka citi. Oni nejdou do otevreneho boje, Nejprve hodi vejicku. Pote mozna vypusti jeste balonek typu - nejsem si jist zda bych lidem a republice byl dost prospesny, jsou tu i jini... A kdyz je konecne po zadech zacnou placat i lobbysticke struktury, pak konecne se mohou do kandidatury oprit naplno

8 1
možnosti
MH

Omlouvam se, ze svym prispevkem jsem zdvojil nektera vyjadreni. Ale pri cteni prispevku jsem pro nepochopeni autorky nemel silu docist az na konec;-)

0 1
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1302x
Předsedkyně Expertní rady IQLANDIA o. p. s. v Liberci (víc na www.iqlandia.cz), matka, babička, liberecká občanka.

Seznam rubrik